31 ene 2014, 9:50

Не лъжи 

  Poesía
357 0 0

Да не лъжа...

Ха...

И как да стане

Моля?

Значи така, а...

Лъжи себе си,

но Нас не лъжи...

Така ли?

И защо?

Или не лъжеш, или лъжеш...

Не е ли така?

Така е...

ТАКА Е!!!

Не,

Себе си ще лъжеш,

но другите НЕ!!!

Защо?

Защо ли...

Защото другите са по-важни от теб

Това е законът!

© Еди Кой си Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??