5 may 2012, 20:01

Не ме боли 

  Poesía
586 2 0

Не ме боли

 

Научих се

със седмици

да съм в мълчание...

Очакване

във чакане...

Научих се

и планове

за дни напред

аз да не правя...

„Очите си и да затварям” –

разстоянието между

мен и теб –

цял жизнен път остава...

При теб, около теб –

обратно и отново

едно и също –

измъчени сърца,

разпръснати илюзии...

При мен, около мен –

една изгубена година,

едно безвремие от сили –

напразно изхабени

и ръце – протегнати в очакване...

Но забрави!

Не ме боли!

© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??