6 nov 2011, 22:18

Не ме докосвай, Самота! 

  Poesía » Otra
714 0 12

Не ме докосвай с пръстче, Самота,

с дъждовния си шал не ме намятай,

но щом си тъй и тъй дошла,

затвори след себе си вратата.

 

По зъберите остави ме да вървя,

студени,

от горещата ми плът да късат,

а ти почакай, тук ще разцъфтят

мечтите сини от съня ми късен.

 

Не идвай с мене в страстното море,

аз искам с него да сме само двама

и щом в сърцето ми се цялото сбере,

ще се превърна просто в морска пяна.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??