21 jun 2013, 16:12

Не ме карай 

  Poesía » De amor
623 0 2

Не ме карай да мисля за теб,

да те гледам със други очи,

да те виждам във всичко навред,

да си казвам "сърце, замълчи".

 

Не ме карай да моля съдбата

"Искам го, нека бъде до мен",

да усещам вкуса на тъгата,

да жадувам за теб всеки ден.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??