21 июн. 2013 г., 16:12

Не ме карай 

  Поэзия » Любовная
627 0 2

Не ме карай да мисля за теб,

да те гледам със други очи,

да те виждам във всичко навред,

да си казвам "сърце, замълчи".

 

Не ме карай да моля съдбата

"Искам го, нека бъде до мен",

да усещам вкуса на тъгата,

да жадувам за теб всеки ден.

© Иванка Морарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??