Не ме кори че го написах!?
Защото знам написах го за нас...
Кръжат в небето лястовици бели...
И гарвани със тях кръжат...
И в тях са мойте мисли оцелели
и в тях е моят грях.
А синьото небе сега е тъмно
макар да знам че е лъжа...
Живота своята кармичност пази...
И дава на тъгата светлина.
Очи във тъмното, свещица търсят!?
Сърцето търси прошка и любов.
Душата дава милото за всичко!
Да оцелееш може би във тоз живот.
Борба за вяра, милост и надежда...
Борба за по добър живот.
С надежда даваш на живота обещание
че по добър ще си на онзи свят.
Не ме кори че го написах!?
Нали знаеш, че написах го за мен.
Сърцето ми сега и чисто
и търси светлината в този ден.
© Ангел Todos los derechos reservados