20 jun 2008, 7:04

Не ме обичай 

  Poesía » De amor
1103 0 8

Не ме обичай... аз не заслужавам.

Ранена бях... сега си отмъщавам.

Не си виновен, просто стой далече.

Не искам да те наранявам вече.

Сърцето мое той на прах разби,

не трябва за това да плащаш ТИ.

Върви си... бягай, още имаш време,

останала е капка милост в мене...

Оскърбих те много, моля те, прости,

но не ме обичай вече, СПРИ!

© Полина Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??