20.06.2008 г., 7:04 ч.

Не ме обичай 

  Поезия » Любовна
1104 0 8

Не ме обичай... аз не заслужавам.

Ранена бях... сега си отмъщавам.

Не си виновен, просто стой далече.

Не искам да те наранявам вече.

Сърцето мое той на прах разби,

не трябва за това да плащаш ТИ.

Върви си... бягай, още имаш време,

останала е капка милост в мене...

Оскърбих те много, моля те, прости,

но не ме обичай вече, СПРИ!

© Полина Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??