Jun 20, 2008, 7:04 AM

Не ме обичай 

  Poetry » Love
1105 0 8

Не ме обичай... аз не заслужавам.

Ранена бях... сега си отмъщавам.

Не си виновен, просто стой далече.

Не искам да те наранявам вече.

Сърцето мое той на прах разби,

не трябва за това да плащаш ТИ.

Върви си... бягай, още имаш време,

останала е капка милост в мене...

Оскърбих те много, моля те, прости,

но не ме обичай вече, СПРИ!

© Полина Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??