20 июн. 2008 г., 07:04

Не ме обичай 

  Поэзия » Любовная
1102 0 8

Не ме обичай... аз не заслужавам.

Ранена бях... сега си отмъщавам.

Не си виновен, просто стой далече.

Не искам да те наранявам вече.

Сърцето мое той на прах разби,

не трябва за това да плащаш ТИ.

Върви си... бягай, още имаш време,

останала е капка милост в мене...

Оскърбих те много, моля те, прости,

но не ме обичай вече, СПРИ!

© Полина Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??