22 jul 2020, 17:54

Не ме обичай 

  Poesía
333 1 0

Не ме обичай...
Не се обичам...
Бъди щастлив
с някоя, която
я чувстваш като лято
и топъл бриз...
С чиста душа
и тиха, в покой.
В мен е порой,
бушува самота.
Аз съм пропаст дълбока.
Там ще си сам.
Как любов да ти дам
щом на себе си не мога?
Не се обичам...
Не ме обичай...

© Диляна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??