22.07.2020 г., 17:54 ч.

Не ме обичай 

  Поезия
330 1 0

Не ме обичай...
Не се обичам...
Бъди щастлив
с някоя, която
я чувстваш като лято
и топъл бриз...
С чиста душа
и тиха, в покой.
В мен е порой,
бушува самота.
Аз съм пропаст дълбока.
Там ще си сам.
Как любов да ти дам
щом на себе си не мога?
Не се обичам...
Не ме обичай...

© Диляна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??