Не ме обичай като цвете,
не се нуждая от вода,
не се нуждая от възхита,
украса, блясък, красота...
.
Не ме обичай като цвете,
не ми е нужна светлина,
не искам панделки, бижута,
нуждая се от топлина.
.
Не ме обичай като цвете,
не се нуждая от това,
не ме засаждай в пръст, пропита
със студ... и гневна тишина...
.
Не ме обичай като цвете,© Виктория Todos los derechos reservados