17.08.2008 г., 22:31 ч.

Не ме обичай като цвете 

  Поезия » Любовна
619 0 3

Не ме обичай като цвете,
не се нуждая от вода,
не се нуждая от възхита,
украса, блясък, красота...

.

Не ме обичай като цвете,
не ми е нужна светлина,
не искам панделки, бижута,
нуждая се от топлина.

.

Не ме обичай като цвете,
не се нуждая от това,
не ме засаждай в пръст, пропита
със студ... и гневна тишина...

.

Не ме обичай като цвете,
обичай ме със страст и с душа,
не ме обичай като цвете,
обичай ме като жена...

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??