Не ме обсебвай с хищни страсти -
за полет съм родена аз.
Ти може да си строг и властен,
но няма да съм в твойта власт.
Не ме ранявай с думи тежки -
за обич съм родена аз.
Прощавам смелите ти грешки,
прости невинната ми страст...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados