12 янв. 2008 г., 11:13

Не ме обсебвай 

  Поэзия » Любовная
938 0 22

Не ме обсебвай с хищни страсти -

за полет съм родена аз.

Ти може да си строг и властен,

но няма да съм в твойта власт.

Не ме ранявай с думи тежки -

за обич съм родена аз.

 

Прощавам смелите ти грешки,

прости невинната ми страст...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??