6 may 2009, 20:39

Не ме принуждавай 

  Poesía
1034 0 2

      Не ме принуждавай


Дойде ли часът да се сбогувам
със тебе? Нима изтекло е
краткото ни време?
Разделям се с теб, но не съм никак
готова за това, макар че обещаваш,

че ще идваш при мен в съня.
И не ми давай надежда,

че там ще ти е по-добре - не виждаш ли -
късаш моето сърце.
Силата искам на Бог само за час
и ще направя така, че щастлив и здрав
пак да си сред нас.
Недей, не ме принуждавай
да приема, че си отиваш от мен.
Не, не ми обяснявай как заедно
ще сме някой ден.
И не намирай за живота си оправдание,
намери сили и преодолей
това изпитание...

 


                        06.05.2009 г.

 

ПОСВЕТЕНО НА МОЯ СКЪП ДЯДО ГЕОРГИ С МНОГО ОБИЧ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО Е НАПРАВИЛ ЗА МЕН!

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??