28 ago 2011, 13:24

Не ме рисувай 

  Poesía » De amor
605 0 8

Не ме рисувай, щом дъждът

се стича бързо от очите

и цвят на есенни листа

откриват четките в боите.

 

Не ме рисувай, щом мъгла

е скрила всякаква надежда

и в непрогледната тъга

се само залезът оглежда.

 

Не ме рисувай, щом комар

играят облаците в мене

и, всеки всичко вече дал,

до кръв се бият настървени.

 

Не ме рисувай, щом гори

така мечтаното ми синьо

и светят хищните стрели,

на думите мира убили.

 

Не ме рисувай, не, недей,

не искам днес да съм картина...

Зората утре щом изгрей,

в палитра цветна ще ме имаш.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??