20 mar 2018, 8:59

Не ме тъгувай ... 

  Poesía » De amor
384 7 14

Не ме тъгувай  в утрото на сънищата,

ехото на вятъра довя ме в дланите ти.

Сега пред  теб съм  – лунно тиха,

в наситените цветове на залеза.

 

И нося топли, пролетни усещания,

незримо вплетени в мечтите на нощта ти.

Не ме тъгувай! Просто прегърни ме!

И нека устните рисуват любовта ни.

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??