Не ме тъгувай в утрото на сънищата,
ехото на вятъра довя ме в дланите ти.
Сега пред теб съм – лунно тиха,
в наситените цветове на залеза.
И нося топли, пролетни усещания,
незримо вплетени в мечтите на нощта ти.
Не ме тъгувай! Просто прегърни ме!
И нека устните рисуват любовта ни.
© Дочка Г Всички права запазени