31 dic 2006, 18:58

Не ме търси 

  Poesía
688 0 3

Не ме търси

 

Не ме търси в лъжи и празнословия,

не ме търси при пошлостта,

не ме търси при  злобата и завистта

и ако не мога да помогна някому,

не бих го блъснала в калта.

Не бих заплюла никого в лицето,

не бих ударила отзад в гърба,

не бих се смяла на нещастие

и на опашки за любов не се редя.

А ако ти потрябвам някога,                 

ще ме намериш, както всякога,

истинска на моята планета Истина,

и както винаги - сама.

 

30.12.2006г.

© Даша Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??