Чувствам се толкова малка
в големия, безмилостен свят.
Аз съм просто една мравка,
която с лекота ще строшат.
Чувствам се толкова слаба,
защото лесно обиквам.
И ако прекалено даваш,
биваш жестоко подритван.
Чувствам се толкова незначима,
а часовникът тиктака.
И ако някой ден не ме има,
светът няма да ме чака.
Чувствам се безполезна -
само кожа с мечти и копнежи.
Ако някой ден просто изчезна,
светът няма да забележи.
Чувствам се самотна.
Всички се надлъгват.
И аз като пълна идиотка
вярвам, че няма да си тръгнат.
Чувствам се не на място
в този свят, трябва ми друг.
Всичко се променя рязко.
Не ми харесва тук.
© Диляна Георгиева Todos los derechos reservados