10 sept 2008, 23:19

Не ми остави време 

  Poesía » De amor
692 0 8
Дали ще ми простиш, че те обичам -
без твоето съгласие, без ничий благослов...
Виновна съм и тегна на душата ти,
а най-виновна - крехката любов...
Да я опазя - ти ще я начупиш,
от тежките ти думи се троши.
Едничка ми е...Не, не я прокуждай,
макар и чужда, може да теши...
Че колкото вина да е понесла
на плещите си непосилно,
от Бога е изпратена - за мене
и може и да няма смисъл,
но носи на въздишката очите -
по-тъжни от очите на елени...
Дали ще ми простиш, че те обичам -
тя, Любовта, не ми остави време...


© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??