10 mar 2008, 19:20

Не ми трябва седмо небе 

  Poesía » De amor
835 1 17
 

Не ми трябва седмо небе

 

 

Когато съм с теб,

загърбвам тишината изчувствана,

забравям борбата със себе си,

приласкаваш душата ми купеста,

стават топли просторите...

Не ми трябва седмо небе!

 

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??