10.03.2008 г., 19:20 ч.

Не ми трябва седмо небе 

  Поезия » Любовна
799 1 17
 

Не ми трябва седмо небе

 

 

Когато съм с теб,

загърбвам тишината изчувствана,

забравям борбата със себе си,

приласкаваш душата ми купеста,

стават топли просторите...

Не ми трябва седмо небе!

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??