17 may 2008, 20:31

Не мога... 

  Poesía
732 0 7

 

Не мога...

 

Не мога във сърцето ти да вляза,

спомените ти горчиви да прогоня -

сълзата ти, която ще  присяда,

назад обърнеш ли глава неволно...

Не мога с две ръце копнежни да прегърна,

в тъгата щом започнеш да се губиш,

да бъда с теб, щом ти се плаче и да върна

блясъка в очите ти, щом вярата изгубиш.

Не мога със коси да те завия,

щом  във душата ти настане зима...

в радост да превръщам всяка болка.

A искаше ми се да мога...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??