9 abr 2013, 9:43

Не мога 

  Poesía » De amor
632 0 1

Не мога да преглътна  тази раздяла,

не мога да свикна с отсъствието ти.

Любовта ми към тебе е голяма,

постоянно си във мислите ми.

 

Не мога да понеса това

да си все така далеч от мен.

Иде ми да изкрещя,

че дълъг е без тебе всеки ден.

 

Не мога, не разбираш ли, не мога,

повече от това да понеса.

Обичам те, обичам те, за Бога,

а ти как не го осъзна?

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??