29 may 2015, 0:07

Не мога бурята да мразя 

  Poesía » De amor
342 0 2

                                                         Не мога бурята да мразя

 

 

Обичам те. Обичам те.

И нищо, че изгарям.

Като буря ти отмина.

Като слънцето залязващо се скри.

 

 

Не мога бурята да мразя.

Не мога камъни в слънцето

да хвърлям.....

 

 

С какво тогава да живея?

Стига ми, че някъде във есента те има.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Тони.Приятна вечер.
  • Интересно и оригинално. Живота ни сервира не очаквани неща.
    Трябва да се научим на търпение и борбеност, Йони!
    Желая ти хубава вечер и спокоен сън!
Propuestas
: ??:??