19 nov 2015, 17:56

Не мога да искам 

  Poesía » De amor
385 0 0

Искам да те взема,
да те отмъкна,
да те открадна дори...

 

През живота си не съм искала нищо.

 

Ще загубя себе си,
но ще е егоистично нали,
ако оскверня нещо толкова чисто.

 

Искам да не питам,
да не моля,
и това да те впечатли.

 

Всичко във мен обаче го забранява.

 

За теб ще бъда нова,
достатъчна почти,
за любов, която да си заслужава...
.
Искам да те имам, 
не като трофей 
и не за да се хваля.

 

Към мнението на хората нямам интерес.

 

Опитвала съм всичко.
Лек за болестта ми няма,
Блянът на сърцето 
опитвал ли си някак ти да спреш?




© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??