Не мога да плача,
а моите сълзи,
в душата на кълбо са свити.
Не мога да плача,
а моето сърце,
таи дълбоко болка скрита.
Не мога да плача,
а моят живот,
като в тежки оловни вериги ме пови.
Да плача не мога,
само моя поглед
,безразличен и тъжен.....плаче.....
.....без сълзи...
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados