Jan 6, 2007, 12:24 AM

Не мога да плача 

  Poetry
641 0 3

Не мога да плача,

а моите сълзи,

в душата на кълбо са свити.


Не мога да плача,

а моето сърце,

таи дълбоко болка скрита.


Не мога да плача,

а моят живот,

като в тежки оловни вериги ме пови.


Да плача не мога,

само моя поглед

,

безразличен и тъжен.....плаче.....
                                       .....без сълзи...


05 януари 2007 година.

 Холандия.

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??