7 sept 2011, 15:35

Не мога да спра да те обичам 

  Poesía » De amor
1795 0 8

специално за Жулиета

 

Вървейки в онази дъждовна вечер,

без да знам накъде и защо,

усетих,

че няма да мога да спра да те обичам.

 

Сега е така

като преди.

 

Единствено имам това,

че ми липсваш.

Не мога да спра да обичам.

Не мога да спра,

продължавам,

остана само дъждът

от сълзи, напиращ в очите ми.

 

Сега е така

като преди.

Мога да плача,

но не мога да спра до дървото.

 

Единствено имам себе си

и това, което усещам.

Ще продължа да те обичам,

вървейки през всяка дъждовна вечер,

без да знам защо.

© Митко Донев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??