3 ene 2006, 16:02

Не мога да те забравя 

  Poesía
1717 0 7
Защо си още в главата ми?
Защо всеки мик мисля за теб?
Защо първата и последната мисъл са за теб?
Защо сърцето ми тръпне по теб?
Защо не мога да те забравя?
Защо нищо не помага?
Защо каквото и да направя ти оставаш?
Защо си толкова дълбоко в моето сърце?

© Владислав Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??