3 янв. 2006 г., 16:02

Не мога да те забравя 

  Поэзия
1726 0 7
Защо си още в главата ми?
Защо всеки мик мисля за теб?
Защо първата и последната мисъл са за теб?
Защо сърцето ми тръпне по теб?
Защо не мога да те забравя?
Защо нищо не помага?
Защо каквото и да направя ти оставаш?
Защо си толкова дълбоко в моето сърце?

© Владислав Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??