Jan 3, 2006, 4:02 PM

Не мога да те забравя 

  Poetry
1728 0 7
Защо си още в главата ми?
Защо всеки мик мисля за теб?
Защо първата и последната мисъл са за теб?
Защо сърцето ми тръпне по теб?
Защо не мога да те забравя?
Защо нищо не помага?
Защо каквото и да направя ти оставаш?
Защо си толкова дълбоко в моето сърце?

© Владислав Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??