27 may 2017, 0:11

Не мога да забравя 

  Poesía » De amor, Verso libre
573 1 3

Не мога да забравя очите ти,
които така нежно проникваха в душата ми.
Не мога да забравя усмивката ти,
която ме караше да се чувствам щастлива.

Не мога да забравя ръцете ти,

по мен, как ме докосваха.

Тези нежни и малки пръсти.

Караха ме да чувствам големи неща.

Не мога да забравя гласа ти,

който галеше слуха и сетивата ми.

Не мога да забравя кожата ти –

толкова мека, създадена за моето докосване.

Не мога да забравя целувките ти,

които за секунда ускоряваха пулса ми на 150 удара в минута.

Нищо не мога да забравя.

Помня те – цялата.

Помня ни – завършени.

Но най-вече не мога да забравя сърцата ни..

Твоето – копнеещо за мен.

Моето – умиращо по теб.

© Мария Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??