26 may 2010, 15:07

Не мога, не искам 

  Poesía » Otra
1037 0 5

Не мога, не искам сега

с ръка да изтрия всяка сълза,

защо да ги крия, та те са, нали,

децата на моите разбити мечти.

 

Изразяват тъгата и болката зла

на моята погубена плаха душа

и нежно се стичат и пеят в един глас

колко наранена и неутешима съм аз.

 

Не мога, не искам сълзите да крия,

та те са моята тайна магия,

отмиват страха и правят така -

всяка трудност да премахвам с лека ръка.

 

Те промиват душата, лекуват сърцето,

сякаш летен дъжд се сипе от небето

и пада той нежно по всички цветя,

опитвайки се отново да им върне свежестта.

 

 

© Ивелина Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??