23 ago 2007, 9:11

Не. Молитва 

  Poesía
560 0 6
Не прося милост,
не искам признания.
Във мен няма святост и грях,
не виждам награди и наказания,
не чувствам ни плач, нито смях...

Но все пак аз съм Човек. Може би
ВЯРВАМ, ОБИЧАМ и се НАДЯВАМ.
Прати ми прошката Си, Господи,
но само ако заслужавам!

© Горяна Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??