23.08.2007 г., 9:11 ч.

Не. Молитва 

  Поезия
535 0 6
Не прося милост,
не искам признания.
Във мен няма святост и грях,
не виждам награди и наказания,
не чувствам ни плач, нито смях...

Но все пак аз съм Човек. Може би
ВЯРВАМ, ОБИЧАМ и се НАДЯВАМ.
Прати ми прошката Си, Господи,
но само ако заслужавам!

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??