23 авг. 2007 г., 09:11

Не. Молитва 

  Поэзия
562 0 6
Не прося милост,
не искам признания.
Във мен няма святост и грях,
не виждам награди и наказания,
не чувствам ни плач, нито смях...

Но все пак аз съм Човек. Може би
ВЯРВАМ, ОБИЧАМ и се НАДЯВАМ.
Прати ми прошката Си, Господи,
но само ако заслужавам!

© Горяна Панайотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??