5 mar 2013, 21:58

Не, не ми пророкувай! 

  Poesía » De amor
3144 9 26

Остави ме да вярвам, да тичам, ума си да губя…

Не, не ми пророкувай, за теб запази мъдростта си!

 

Аз летя до възбога, когато най-лудо се влюбя,

че напира кръвта ми и буйно кипи в дързостта си!

 

Не, не ми пророкувай, когато обичам съм щура…

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??