31 may 2008, 10:35

Не... не мога да спя 

  Poesía » De amor
1167 0 17

Не мога да спя.

Наум си бърборя.

Колко много слова

преминават

като буйна река.

Аз съм тиха вода,

но понякога

със себе си споря

за гредите в очите,

за железния прах,

за надежда нескрита,

за нощи безумни

с ягодов аромат.

Не, не мога да спя...

Преминават лица

и... отскачам до теб,

моя ярка звезда.

Стряха за уморени криле.

Пак ме галиш така

и съм твоя зора

и вървим по дъга...

Не, не мога да спя,

тази нощ съм сама...

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??