2 ago 2007, 15:03

Не, не питай  

  Poesía
673 0 19
Не, не питай защо ме обичаш,

нека днес не говорим, мълчи.

Погледни, нима не прочиташ

всички отговори в моите очи?


Не тъжи, че само твоя не съм,

птица в клетка сама не остава.

Врата открехна и пусна навън

душа волна света да покорява.


Не се вини, че така ме желаеш

след всеки полет в синия мрак,

аз съм твоя, добре това знаеш,

всеки жест, всяка дума са знак.


Не съжалявай за нашата среща,

за безбройните чести раздели.

През разстояния душа се усеща,
копнеж и обич нямат предели.

Не ме питай, не тъжи, мълчи

не търси вини, не съжалявай.
Чуй ритъма как в мене звучи,

дирижираш го, продължавай...

02.08.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??