Не, не си бил само в съня
Искам да слушам гласа ти.
Говори ми! Не спирай!
Така да умирам и пак съживена да търся
топлия тембър на мъжката същност.
Говори ми! Не спирай, ти казвам!
С очи, онемели от страст...
Нека те да разказват
как очаквам да чуя от теб онова,
дето таиш в сърцето си -
упоритост и грях.
Колко пъти безбрежна аз оставах
сам-сама да стена,
осиротяла в нощта - нощен страж.
Говори ми! Не спирай!
Тъй очаквам да чуя смеха -
онзи, който ме разтрепери,
тогава - първия път.
И омаля ми снагата.
И олюля се светът.
И разбрах, че те има...
Не, не си бил само в съня!
Любов Господинова 23.09.2012г.
© Калина Todos los derechos reservados