3 окт. 2012 г., 14:19

Не, не си бил само в съня 

  Поэзия » Любовная
1050 0 2

Не, не си бил само в съня


Искам да слушам гласа ти.

Говори ми! Не спирай!

Така да умирам и пак съживена да търся

топлия тембър на мъжката същност.

Говори ми! Не спирай, ти казвам!

С очи, онемели от страст...

Нека те да разказват 

как очаквам да чуя от теб онова,

дето таиш в сърцето си - 

упоритост и грях.

Колко пъти безбрежна аз оставах

сам-сама да стена, 

осиротяла в нощта - нощен страж.

Говори ми! Не спирай!

Тъй очаквам да чуя смеха -

онзи, който ме разтрепери,

тогава - първия път.

И омаля ми снагата.

И олюля се светът.

И разбрах, че те има...

Не, не си бил само в съня!


Любов Господинова 23.09.2012г.

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??