Не, недей! Не тръгвай! Остани!
Уморих се от самотни празни дни…
Не, недей! Не се обръщай! Забрави!
Спомените в миналото остави…
Не, недей! Не казвай нищо! Замълчи!
В думите се крият толкова лъжи…
Не, недей! Не ме прегръщай! Просто продължи!
Знам после колко по-силно ще боли…
Не, недей! Не ме поглеждай! Разбери!
Обичта в очите ми превръща се в сълзи…
Не, недей! Не ме упреквай! Не вини!
Аз обичам те, но знам, че тази обич ти тежи…
Върви! Не се обръщай! Не мисли!
Ти вечно ще ми липсваш, но зная, аз нямам място в твоите мечти…
© Мария Стоянова Todos los derechos reservados