15.01.2010 г., 15:15 ч.

Не, недей! 

  Поезия » Любовна
980 1 2

Не, недей! Не тръгвай! Остани!

Уморих се от самотни празни дни…

 

Не, недей! Не се обръщай! Забрави!

Спомените в миналото остави…

 

Не, недей! Не казвай нищо! Замълчи!

В думите се крият толкова лъжи…

 

Не, недей! Не ме прегръщай! Просто продължи!

Знам после колко по-силно ще боли…

 

Не, недей! Не ме поглеждай! Разбери!

Обичта в очите ми превръща се в сълзи…

 

Не, недей! Не ме упреквай! Не вини!

Аз обичам те, но знам, че тази обич ти тежи…

 

Върви! Не се обръщай! Не мисли!

Ти вечно ще ми липсваш, но зная, аз нямам място в твоите мечти…

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??