16 oct 2007, 14:38

Не ни трябват часовници 

  Poesía
616 0 13
Часовник не отмерва време,
часовник брои грехове.
Всяка минута носи ни бреме
и в секунди страхове.

Часовник не слуша тишината,
часовник ни пречи да спим.
Звън след звън лети светлината
(на годините тежкия грим)...

Часовник оповестява края,
часовник вечно следи.
Дали има часовници в Рая,
да отмерват сега и преди?

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??