Как да забравя цялата омраза?
Как да бъда добра?
Слънцето вече заляза.
А с него си отиде и любовта.
Кажи ми, ти, неумолими -
защо нея избра?
Нима аз не съм достойна
да бъда твоя жена?
Кажи ми кога целува лицето,
сърцето бясно ли тупти?
Или само привързаност изпитваш
и тогава неясна жалост те връхлети?
Каквито и молби да отправям.
Каквито и сълзи да изплаквам.
Всичко свърши за мен.
В деня в който ми каза:
"Не обичам теб!!!"
© Ванина Todos los derechos reservados