13 ene 2012, 23:44

Не остарявай, мамо 

  Poesía
1083 0 0

Мамо,
не остарявай, моля те!
Искам те до мен завинаги,
искам да гледам как раста в очите ти.
И нека болката изчезне,
нека зарасне всяка рана.
И времето да бъде без значение,
сякаш никакво го няма.
Ти ме научи да съм силна и безстрашна.
Ти, моя майчице,
красива и любяща.
Благодаря ти,
за грижите, за любовта ти.
Прости ми,
за глупостта и гордостта ми.
Не остарявай, мамо, моля те.
Бъди до мен, обичай ме...

© Хоуп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??